Влади Въргала успя да чуе Силвия и децата, но разговорът с тях го сломи!

Поредният удар за Влади Въргала в Къщата на Вип Брадър, не закъсня. Този път обаче той бе най-тежък, защото дойде не от съквартирантите, а лично от семейството му. Както неотдавна стана ясно, повечето от съквартирантите имаха възможността да ползват мобилните си телефони на няколко пъти в шоуто, а преди броени дни с тази привилегия се сдобил и Влади Въргала.

Отчаян от проблемите си в ежедневието и от неизвестността, на която е подложен вече два месеца, Влади Въргала успял да проведе макар и кратък телефонен разговор с дома си. Това, което чул от близките си обаче, вместо да го зарадва, го сломи.

[caption id="attachment_329348" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала страшно тъжен след разговора със семейството си[/caption]

След като вече се била съгласила на официално интервю пред известен столичен таблоид, съпругата на Влади Въргала - Силвия счела за неин дълг да уведоми половинката си за отражението, което присъствието му в шоуто дава върху семейството им. Силвия заявила на Влади Въргала, че съжалява за участието му във Вип Брадър, защото скандалите и подигравките с него в Къщата, както и фактът, че цялата страна е научила за проблемите им, се отразили страшно зле на децата им.

Децата на Влади Въргала избягвали да се срещат със свои връстници повече от наложителното, тъй като се притеснявали от подигравките и обидата "бедняци", които чули за себе си и родителите си. Най-обидена обаче е самата Силвия, която едновременно се опитвала да успокоява отрочетата си и да преглъща болката от публичното разкритие на проблемите в брака й.

Силвия признала на Влади Въргала, че няма да му прости това, че е разкрил най-личните семейни тайни пред всички и най-вече пред Зорница Линдарева. А последното, което натъртила е, че въпреки многобройните покани за участие от страна на продуцентите на шоуто, тя не смята да се появи в студиото на Ники Кънчев, за да го защитава.

За чувствителния Влади Въргала това е поредният удар, защото докато повечето от съквартирантите получиха и се надяват да получат подкрепата на най-близките си по време на полуфинала и самия финал на шоуто, то актьорът отново ще трябва да разчита на странични хора - сякаш собствената му фамилия се срамува от него.