Влади Въргала не успя да се порадва на своите няколко часа като любимата звезда на България!

Влади Въргала победи в поредното издание на Вип Брадър, където снощи бе обявен за любимата звезда на България. Актьорът обаче не успя да се порадва дълго на това щастие, защото получи страшен и неочакван удар. Който стана двойно по-болезнен след реакцията на съпругата му Силвия.

Влади Въргала остана като опустошен след новината, че няма да получи абсолютно нищо като победител във Вип Брадър. След като Ники Кънчев му връчи почетния плакет на формата и го изпрати по живо, по здраво, Влади Въргала очакваше зад кулисите на шоуто да разбере каква ще е и паричната стойност на победата му. Оказа се обаче, че такава няма - няма дори предметна награда като автомобил например.

[caption id="attachment_329747" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Силвия не вярва, че Влади Въргала не е знаел за липсата на допълнителна награда[/caption]

И докато актьорът ококорил очи от обида и гняв, че е останал с празни ръце, въпреки че се е правил на клоун толкова време в предаването, реакцията на съпругата му Силвия го довърши. Също като мъжа си, блондинката твърдо вярвала, че Влади Въргала ще донесе още пари вкъщи след победата му в шоуто. Когато разбрала, че ще трябва да се задоволят единствено с хонорара на актьора, тя побесняла и обвинила Влади Въргала в лъжа. Това разкриха близки приятели на победителя, които снощи го чакаха с цветя и прегръдки в Нови хан.

"Новината, че няма да има друга награда, свари Влади Въргала напълно неподготвен. Настроението му обаче се скапа двойно, когато Силвия се вбеси и започна да го обвинява, че я е излъгал. Тя наистина беше много разстроена от това, че Влади е стоял в шоуто докрая и е разкрил най-съкровените и най-срамните тайни на семейството им и то защо - за едното нищо. Попита го защо не е излязъл по-рано и защо е трябвало да търпят толкова унижения и подигравки, когато няма да получат и лев повече, за да покрият борчовете си", разказват близките на Влади Въргала и опитват да обяснят, че вярват на актьора за разлика от първоначалната реакция на жена му.

Те са убедени, че Влади Въргала наистина не е знаел, че дори като победител няма да получи още пари и затова е убедил семейството си в противното. Въпреки всичко обаче фактът, че Силвия най-после се реши и дойде да посрещне мъжа си на финала на шоуто снощи говори, че след като ядът й премине, за тях двамата може и да има последен шанс за помирение.