Ники Кънчев е сринат от случилото се и от няколко дни живее сам като куче в хотел!

Водещият на Биг Брадър и Стани богат - Ники Кънчев получи тежък удар броени дни преди Коледа. Той изгуби семейството си и сега живее сам като куче в столичен хотел. Това стана след като съпругата му Даниела му събра багажа и категорично го изгони от дома им, без да се интересува дали са празници, или не.

Причина за драстичното решение на Даниела е фактът, че от много време насам Ники Кънчев изобщо не се интересувал от нея и от това какво се случва в дома му. Той постоянно бил навън с приятели и непознати момичета за приятно прекарване, но особено внимание отново отделял на чашката.

[caption id="attachment_332004" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев сам като куче и без семейството си по празниците[/caption]

"Не можех да изляза на глава с него. Ники се промени до неузнаваемост и вече не е човекът, който беше преди, когато се омъжих за него. От грижовния, отговорен и любящ съпруг не остана и помен. Вече не мога да го накарам да си вдигне чинията от масата, камо ли да направи нещо повече за семейството си. Седи, гледа в една точка и постоянно пие. А в повечето случаи пък изобщо го няма у дома - не знам къде ходи, но се прибира по малките часове", разкрива жената на Ники Кънчев - Даниела.

Приятели и колеги на водещия са притеснени за състоянието му и го отдават на това, че Ники Кънчев още не може да прежали детето, което изгуби. Припомняме, че през 2008-ма година той стана татко на две близначки, но скоро след това едното детенце почина. Оттогава Ники Кънчев се отдаде на алкохола и макар да имаше известен период, в който се стегна, явно депресията и отчуждението му са се върнали отново, пише вестник "Всеки ден".

Затова съпругата му Даниела категорично го изгонила от дома им и му дала срок за размисъл. "Нека да поседи сам на Коледа и на Нова година, за да помисли. Нямам намерение да го гледам отново пиян и безучастен вкъщи. Ако прецени, че може да се оправи и да стане отново стария Ники - ок, в противен случай да си поема по пътя и да се разделим официално веднъж завинаги", твърда била в решението си Даниела.