Наталия Симеонова знаеше, че този ден все някога може да настъпи, но се молеше да не се случи!

Феята на любовта Наталия Симеонова, която години наред прави щастливи стотици хора с предаванията си "Море от любов" и "Предай нататък", има нужда от помощ. Русокосата водеща изгуби усмивката и оптимизма си и буквално рухна след новината, която й съобщи бившият й съпруг Денис Ризов. А именно, че иска развод.

Преди броени дни Денис Ризов се срещнал с Наталия Симеонова и й обяснил положението - влюбен е силно в приятелката си Алекс Йорданова и иска да й предложи да му стане законна съпруга. Това бил най-тежкият удар за Наталия Симеонова, която винаги е признавала, че макар и разделени, все още силно обича Денис Ризов.

[caption id="attachment_330117" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова не спираше да таи надежда, че ще се събере с Денис[/caption]

Припомняме, че Наталия Симеонова трудно понесе факта, че Денис Ризов заживя на семейни начала с красивата гримьорка Алекс Йорданова. "Това бе първото момиче, с което Денис предприе по-сериозна стъпка след Наталия и е нормално да я заболи от това. Но въпреки всичко тя се надяваше, че нещата между тях може и да не потръгнат, защото познава чепатия характер на Денис. Да си го кажем честно, Наталия винаги е вярвала, че щом с Денис успяха да запазят близките си и приятелски отношения, може да дойде ден, в който да се съберат отново", разкриват близки приятелки на Наталия Симеонова.

Това е и причината към днешна дата феята на любовта да е изпаднала в състояние на отчаяние и депресия, виждайки, че мечтите й се сриват на пух и прах. А шансовете й Денис Ризов да се събере отново с нея, са равни на нула.

[caption id="attachment_330118" align="aligncenter" width="300"]Денис е лудо влюбен в Алекс и иска да се ожени за нея Денис е лудо влюбен в Алекс и иска да се ожени за нея[/caption]

За разлика от съкрушената Наталия Симеонова, бившият й Денис Ризов пък бил на върха на щастието си. "Той не ходи, той просто лети. Няма такъв доволен от живота си човек и очевидно това щастие се дължи до голяма степен на любовта му с Алекс Йорданова. Най-сложно обаче е положението на дъщеричката им, която се чуди да се радва за татко си, или да утешава майка си", разказват близки до Наталия Симеонова.

В крайна сметка водещата на "Предай нататък" ще бъде принудена да се съгласи и да направи най-тежката стъпка - да се разведе официално с мъжа на живота си. Още повече, че той продължава да се отнася към нея с разбиране и уважение като към най-близка приятелка. Макар че Наталия Симеонова иска нещо съвсем различно от него.