Мариана Векилска и Симеон Колев бяха заедно от цели 12 години!

Тв водещата Мариана Векилска получи най-тежкия си удар от съдбата - а именно разпада на брака си. Тя и половинката й Симеон Колев бяха заедно цели 12 години като радио водещият не пропускаше да споделя публично колко много означава Мариана Векилска за него и че тя е жената на живота му.

Оказа се обаче, че в живота на Симеон Колев има повечко жени и то от година време. Жени, за които ангажираната в работата си Мариана Векилска научила едва наскоро. "Съсипана е. Такава не сме я виждали. Тя вярваше безусловно в Симо и дори сега се надява това да е само лош сън, от който да се събуди. Но уви - истината е, че Симеон Колев й изневерява от месеци", разкриват колеги на семейството от медийните среди.

[caption id="attachment_329530" align="alignright" width="224"]Мариана Векилска Мариана Векилска срината от най-голямото предателство в живота си[/caption]

Всичко започнало уж на шега, когато подпийналият по събития Симеон Колев започнал да заглежда и закача хостеси и сервитьорки. Шегите обаче бързо преминали в размяна на телефонни номера, докато наскоро радио водещият започнал все по-често да закъснява вкъщи, заради ласките си с момичета в столичен хотел.

Когато Мариана Векилска потвърдила информацията си от няколко достоверни източника, тя скочила на Симеон Колев и директно настояла за обяснение. Абсурдното е, че той признал и... обвинил нея за виновна.

"Мариана не е на себе си, защото не стига, че я направиха на лопатар, ами и тя пое вината. Много работела, не му обръщала достатъчно внимание, забравила за игричките в леглото - Симо й наговорил всички тези неща с цялата си наглост", разказват колеги на Мариана Векилска от Би Ти Ви.

Припомняме, че от години точно водещата издържа семейството си - в това число и Симеон Колев, тъй като получава неколкократно по-висока заплата от неговата. И продължава да се развива в кариерата за разлика от Симо, който от години тъпче на едно и също място. Може би това е дошло в повече за егото и самочувствието на радио водещия, който е решил да се почувства отново мъж по най-примитивния начин - като "оправи" няколко женски.

Лошото е, че нарани жестоко Мариана Векилска, а стабилният им привидно брак приключи, коментират познати на двойката.