Христо Сираков имаше повод за огромна ревност, след като видя своята любов в опасно близки взаимоотношения с футболист

Известният и заможен бизнесмен Христо Сираков понесе много тежък удар в Студентски град. Неговата годеница снощи цяла вечер се е кълчила в дискотека заедно с футболиста Благой Георгиев, пише Hotnews.bg, цитирайки Red-carpet.bg. Двамата са разтърсили целия дансинг и са изглеждали доста близки. През цялата нощ е имало допирания един в двуг, прегръдки и още куп нежности между двамата. До целувки не се е стигнало в нощния клуб, но никой не знае какво е станало след него.

[caption id="attachment_317059" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев се къчли с Биляна, за ужас на Христо Сираков Благой Георгиев се кълчи с Биляна, за ужас на Христо Сираков[/caption]

Всичко това се е случило в отсъствието на Христо Сираков, който не е ясно защо не е дошъл и дали изобщо е бил поканен на купона от Биляна Евгениева. Слуховете са, че тя и Благо се засекли случайно в клуба и си допаднали. Двамата изпили неограничено количество алкохол, преди да започнат заигравката си, научи Kliuki.bg.

Случилото се в Студентски град със сигурност е удар по Христо Сираков, който стяга скорошна сватба с плеймейтка номер две на 2014 година. Според слуховете, той е доста ядосан на годеницата си, защото го е изложила. Дори и да не се е случило нищо съществено между нея и Благой Георгиев, самата заигравка между тях бие много по самочувствието на Христо 100-те манекенки, който и без това наскоро понесе унижението отново да го свържат с измяна на годеницата му.