Снощи всички станахме свидетели на нещо невиждано досега в "Ергенът". А именно най-страстният порив, от страна на Евгени Генчев към участничка. И тази участничка беше Елена.

Видяхме как тя го попита директно, седейки на пейката, дали я желае като жена и дали я иска чисто физически, защото до момента не е усетила подобни пориви у него. Той й отвърна утвърдително, разбира се, но отново остана пасивен откъм действия. Елена усети това и се оплака пред камерите, че думите на Генчев говорят едно, но езикът на тялото му, за жалост, съвсем друго...

Пет минути по-късно обаче, макар че я беше оставил при другите момичета, пианистът се върна и буквално я "отвлече" навън, където й показа що е то страстна целувка и огън от желание...

Елена се върна обратно цялата разтреперана и на седмото небе, но не си даде сметка - или не искаше да си даде, че реакцията на Евгени е идея на сценаристите. Източник от кухнята на формата разкри, че екипът моментално е прошепнал в слушалката на Евгени какво е трябвало да направи, за да вдигне рейтинга и да предизвика интереса на зрителите. А и да развълнува самата Елена.

И той го направи - изигра си добре ролята, но лошото е, че така още повече заблуди Елена и я изпълни с напразни надежди. Което допълнително обяснява защо тя ще рухне на финала, когато той даде пръстена на Валерия Георгиева.