Елен Колева не може да понесе това, което научи! Почувства се страшно унизена!

След като бизнесменът Александър Найденов я заряза публично, наговори куп обиди по неин адрес и я изгони най-позорно от апартамента си, актрисата Елен Колева бе застигната от нов тежък удар. Този път обаче унижението й дойде в повече, разкриха колеги на синеоката красавица от театъра.

Елен Колева е изключително горда жена и тъкмо затова преживяла страшно тежко последните събития. Оказа се, че след раздялата си със Сашо Майонезата и уволнението й от Народния театър, в което отново има пръст милионерът, доходите на актрисата се свели до минимум. В последно време тя едва смогвала да си плати сметките, камо ли да й останат средства за нови дрехи и козметика.

[caption id="attachment_330148" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева се почувствала адски унизена от това, което й съобщили приятелките й. А те просто искали да помогнат[/caption]

Преди броени дни Елен Колева едва не получила удар, когато три нейни приятелки й съобщили потресаващата новина, че решили да й подарят някои от личните си дрехи и вещи, които не носят, или използват рядко. "Момичетата не са го направили с цел да унижат Елен Колева, напротив - колко пъти приятелки разменят дрехите си, подаряват си разни неща?! Те наистина имаха за цел да я облекчат и да я зарадват с нещо, но реакцията й беше страшна. Елен се развика, обвини ги в подигравка и заяви, че ще ходи скъсана и с дрехи от битака, но няма да позволи да й правят подаяния", разкриха познати на красивата синеочка.

Елен Колева дотолкова се обидила от новината на приятелките си, че дори не пожелала да погледне подаръците, които те заделили за нея. Бясна и сърдита, актрисата ги помолила да я оставят на мира и ако искат да се занимават с благотворителност, да я насочат към някой дом за сираци или за стари хора.

"Реакцията на Елен е нормална от една страна, защото всеки си има гордост. От друга обаче това не са случайни колежки, а нейни приятелки, които опитаха да й подадат ръка в труден момент. Защото положението й е наистина тежко и тя едва свързва двата края. А след приказките, които наговори Сашо Майонезата по неин адрес, никой мъж не се е завъртял около нея, освен за да си поиска еднократно удоволствие", коментират познатите на актрисата.

Те са убедени, че всичко това ще премине и Елен Колева ще успее да забрави този черен период от живота си, но смятат, че оттук нататък тя трябва да си отваря очите на четири, преди да избере следващия си партньор - милионер.