Страшни проблеми се изсипаха върху плещите на Гала, тя не знае какво да предприеме!

Тежък удар се стовари върху крехките плещи на Гала. Лицето на предаването "На кафе" не знае какво да предприеме и е изпаднала в тотален стрес от реалната опасност да остане на улицата без работа. Това разкриха хора от предаването й, категорични, че шефовете на Нова телевизия обмислят сериозно варианта да сложат край на "кафеджийската" кариера на Гала.

Проблемът идвал оттам, че от известно време насам рейтингът на "На кафе" паднал рекордно ниско, заради желанието на Гала да излъчва нон-стоп стари предавания от преди 10 години. Първоначално поводът бе уж десетия юбилей на предаването, но архивните кадри се въртят вече повече от нормалното.

[caption id="attachment_316244" align="alignright" width="300"]Гала Ударът за Гала е много тежък, защото трудно ще си намери нова и толкова добра работа[/caption]

От друга страна Гала ежеседмично показва на зрителите си кадри от операции на матки, проблеми с репродуктивните органи и прочие, и прочие видеа, които домакините едва ли умират да гледат, докато си пият сутрешното кафе.

Единственото ново в предаването на Гала са съветите на доктор Мария Папазова и още ред хомеопати, лечители, козметици и други, но липсата на интервюта с актуалните към момента Вип персони и светски личности, липсват.

"Гала кани в предаването си хора като Поли Паскова, Рени, Ники Китаеца и Нелина. Добре, но тези хора бяха що-годе известни преди има-няма десетина години. Къде са сега и кой въобще се интересува от тях?! Ако вземат да поканят и Радо Шишарката, хептен ще затворят цикъла на "звездните" си гости", коментират потребители по форумите и в сайта на Нова телевизия, пише "Всеки ден".

Яйцето до задните части на Гала се пече все по-усилено, а водещата е в шок от наближаващото спиране на шоуто й. Защото е вярно, че Гала е добра и опитна водеща, но из столичните телевизии вече се търсят нови, атрактивни и най-вече млади лица, каквато тя, за жалост, не е.

"Ако Гала остане без работа, стилът й на живот ще трябва да се промени коренно, защото гаджето й Стефан не е от най-богатите. Двамата разчитаха, както на неговите, така и на нейните пари, а спрат ли "На кафе" ще стане страшно", прогнозират хора от телевизията.