Ваня Цветкова не крие болката си от това, което й съобщиха съвсем неочаквано!

Талантливата българска актриса Ваня Цветкова изплака болката и обидата си от неочаквания удар, който я съсипа. И разбира се, отново дойде от родината. Актрисата, която преди няколко месеца си замина за Щатите призна, че след случилото се, няма намерение повече да се връща у нас.

А причината е тежката обида и пренебрежение от страна на Слави Трифонов и продуцентската му компания, които буквално се подиграли с нея. Това разкриха близки до Ваня Цветкова. По думите им, актрисата имала намерение да се върне в България за новия сезон на "България търси талант", както било предвидено още в края на миналия сезон, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334126" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова Ваня Цветкова не крие болката си от пренебрежението към нея в родината й[/caption]

Каква била обидата и разочарованието й обаче, когато действително отново получила покана да журира, но за направо смешни пари. Оказало се, че колегата й - чаровният Асен Блатечки, изпреварил всички и успял да се споразумее с продуцентите за хонорар от 50 000 лева. След него обаче останала значително по-малка сума, която трябвало да се разпредели между останалите членове на журито.

"Може да ви прозвучи силно, но Ваня Цветкова наистина е съсипана от тази новина. А парите сами по себе си са по-малкият проблем. Мъката й идва от факта, че е пренебрегната като актриса, като професионалист, който е правил филми и е бил признат още, докато Асен Блатечки е играл на топка в парка. Това пренебрежение и разлика в заплащането, тя го прие като тотално незачитане на работата и успехите й, след като цял живот е работила за България и за сънародниците си", разкриха близки до Ваня Цветкова.

Те са категорични, че след този жесток удар по най-важното за един човек и творец, а именно честта и достойнството му, Ваня Цветкова решила да не се прибира у дома, а да остане зад океана. Там тя поне е с най-близкия си човек - своя син Павел, който има успешна кариера на компютърен специалист и осигурява един съвсем приличен, че дори и комфортен живот и на двамата.

"Защо да се връщам?! За да гледам как ме пренебрегват, сякаш никога нищо не съм дала на страната си?! Да се моля за роли в треторазрядни филми с треторазрядни актриси - не, благодаря! Ако човек изгуби самоуважението си, губи всичко", твърдо отсякла обидената Ваня Цветкова.