Целият опит на Ани Владимирова не е в състояние да й помогне, когато сърцето й е разбито на парчета!

Видната психоложка Ани Владимирова, помогнала на редица българи с проблеми, е съсипана. Тя не е в състояние да помогне сама на себе си, въпреки дългогодишния опит, а причината е, че сърцето й бе неочаквано разбито. Това разкриха близки до професионалистката, която в момента изживява тежка душевна криза.

Оказа се, че Ани Владимирова е била жестоко предадена от мъжа, на когото преди година отдаде сърцето си. По-точно ще е ако кажем не "мъжа", а "момчето", защото разликата в годините на Ани Владимирова и Веселин е доста голяма. Младежът е на 26 години, а психоложката вече навъртя 48 лазарника.

[caption id="attachment_335615" align="alignright" width="300"]Ани Владимирова Ани Владимирова сама има нужда от психологическа помощ[/caption]

Това бе и причината тя да се подложи на редица козметични интервенции в името на младостта, но и това не помогна, научи Kliuki.bg.

Само преди седмица Ани Владимирова научила кошмарната вест, че Веселин, с когото се запозна на тенис корта миналата година, от цели шест месеца има паралелна връзка с атрактивна студентка. Нещо повече - хванат в крачка, Веселин не успял да излъже Ани в очите и й признал цялата истина.

"Каза й го, просто ей така й го хвърли в лицето. Срещнал въпросната девойка и всичко станало против волята му. Не искал, милият, да лъже Ани, но такъв бил животът понякога. Тези глупости наприказва измамникът, без да го е еня каква болка причинява на Ани", разкриват близки до психоложката приятелки.

Ударът за Ани Владимирова е двойно по-тежък, защото заради чувствата си към Веселин, тя буквално разби предишната си връзка с отново по-младия от нея Милен Суваджиев. Той е кинезитерапевт, с когото Ани Владимирова бе почти сгодена и планираха сватба.

"А сега се получи точната приказка "от два стола, та на земята". Не психолог, ами и чичко Фройд да си, пак ще ти пламне главата и ще полудееш от такава сърдечна драма", философстват източниците.