Ани Салич не е на себе си, колегите й разтревожени!

Тежък удар съсипа Ани Салич. Новинарката и дългогодишно медийно лице рухна от новината, че ще бъде свалена от ефир. Да, това е самата истина, разкрита от нейни колеги в Нова телевизия. А причината не е ниският рейтинг на предаването й "Извън новините", а "високото" й тегло.

Ани Салич надебеля дотам, че първо - в телевизията вече трудно намират с какво да я облекат и второ - водещата изглежда двойно по-дебела на камерите. Ани Салич на няколко пъти получила предупреждение от шефовете си да отслабне, но ги взимала сякаш на шега. Днес обаче положението стана критично и не търпи отлагане. Ръководството й съобщило, че колкото и добра да е, не стои подходящо на екран и ако не отслабне, ще я сменят и ще й дадат работа зад кадър.

[caption id="attachment_328341" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич ще остане без работата си ако не отслабне[/caption]

"Ани Салич е съсипана от това, което чу. А и как иначе, когато целият й живот е свързан с телевизията, толкова лишения е имала заради нея. Наистина обаче трябва да се стегне и да се подложи на диета, защото теглото й рязко скочи. А в сравнение с другите фини като балерини водещи, тя прилича на кит", коментират колеги на Ани Салич.

Припомняме, че водещата отслабна драстично преди година с диетата на Петър Димков, която й стопи над 10 килограма. После обаче Ани Салич се отпусна и в забързаното ежедневие започнала отново да се храни на крак и то с висококалорични храни като сандвичи, пици и дюнери.

Това бързо се отрази на визията й, защото самата Ани Салич признава, че по принцип е предразположена към пълнеене и то скоростно. "Такава й е натурата. Виждали сме Никол Станкулова да яде като разпрана, но момичето просто е такова, че не пълнее. Но Ани Салич не може да се сравнява с нея - нито по структура, нито по възраст. Знаем, че с годините отслабването става по-трудно и трябва да имаш воля и инат, за да го постигнеш", убедени са служители в Нова телевизия.

Сега Ани Салич се зарекла отново да започне диетата на Петър Димков, въпреки че колежки й препоръчвали 90-дневната диета за по-бърз резултат.