Лора Крумова страда много, нещастието й се стовари неочаквано и бързо!

Тежък и неочакван удар срина водещата Лора Крумова, която плаче безутешно от няколко дни. Съпругът й Сотир е постоянно до нея, за да се опита да я утеши, защото Лора изгуби едно от най-любимите си същества - своето куче Рути. Това разкриха близки на журналистката.

Рути е минибоксер, който Лора Крумова имала от няколко години. Той бил най-верният й приятел и почти винаги неотлъчно да нея. По време на почивките си край морето или на планина, водещата никога не забравяла да вземе Рути със себе си, а той бил толкова важна част от семейството, колкото и самият й мъж.

[caption id="attachment_339542" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова страда много по Рути[/caption]

"Рути много обичаше синът ми Явор, а Явор винаги тичаше след него да го гушка. Сякаш се научи да разпознава първо Рути, пред много от хората в семейството. Обичах го с все сърце и не мога да преодолея загубата му - това, че вече няма да се върти около мен и да се гали", плаче пред близките си Лора Крумова.

Ударът за нея бил особено жесток, защото само допреди дни Рути бил във видимо отлично състояние - играел и подскачал наоколо, хранел се също добре. Болестта го повалила внезапно, а ветеринарният лекар се оказал безпомощен.

Лора Крумова и Сотир вчера погребали любимеца си в двора на своята вила край Правец. През лятото тя е обитавана от родителите на Лора Крумова, които също много обичали животинчето.

Припомняме, че докато работеше заедно с Милен Цветков в предаването "Здравей, България", Лора редовно водеше Рути заедно с нея на работа, а четирикракият успя да стане всеобщ любимец на служителите в телевизията.

Единствената утеха на Лора Крумова днес е, че семейството й има още едно куче на име Барут, което й е личен подарък от Сергей Станишев. Любопитно, а?!