Миро от Каризма се радва на голям брой фенове и неподправена "народна любов". Той е добре и с колегите си, поне не сме попадали на скандали, с изключение на онзи с Вида Пиронкова и претенциите й към хита "Гълъбо", но тогава Миро беше прав.

Е, оказа се обаче, че певецът не се радва на обич и радушно отношение от страна на бившите си работодатели от Би Ти Ви и по-специално от продуцентите на "Гласът на България". След като беше ментор само един сезон, той е изхвърлен от предаването, а на негово място, за кой ли път, идва Графа.

"Официалната" версия за отстраняването на Миро, това, което нарочно шушукат из нюзрума на медията е, че певецът имал отвратителен нрав и не се спогаждал с останалите си колеги и екипа. При все, че с Мария Илиева правят дуети, това не е много за вярване, нали?!...

"Миро вечно закъснява, има се за звезда, нарцистичен е и не търпи да не се отнасят с него като с нещо велико. Не се издържаше", говорят от шоуто, нищо, че именно Миро излъчи победителка в сезона си.

Истината обаче е, че Графа има връзки и хора, които го бутат в шоуто. Така че просто си го спускат отново с парашут. Няма лошо, но нека да не черним другите, защото е грозно.

Източник: Crimesbg.com