Васил Василев - Зуека силно нарани майката си сина си Ани Вичева с решението, което взе съвсем наскоро!

Идилията в младото семейство на Васил Василев - Зуека и Ани Вичева е на път да изчезне завинаги след тежкия разрив, който предизвика решението на водещия на "Господари на ефира". Това разкриха близки до Зуека и уточниха, че пръст в ситуацията има и бившата съпруга на актьора Нина.

Оказа се, че въпреки любовта и хармонията помежду им, Зуека така и не успял да се пречупи и да поиска официално ръката на по-младата от него Ани Вичева. Тримата със сина им Стефан живеят в къщата, която Зуека купи специално за раждането на бебето и дори се набута със солиден кредит за нея, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335693" align="alignright" width="300"]Зуека Ани Вичева мечтае за истинска сватба със Зуека, но той не иска и да чуе[/caption]

Бившата му съпруга Нина обаче правила и продължава да прави всичко възможно, за да го отклони от всякакви идеи за законен брак с Ана Вичева. "Нина още обича Зуека и то много. Никой не може да я вини, защото тя е прекарала почти целия си живот с него, двамата имат и прекрасна дъщеря Девина, която също страда от развода им. Нормално е Нина да не иска Зуека да сключи брак, защото така ще бъде далеч по-лесно да се върне при нея, ако нещата с Ана Вичева не потръгнат в крайна сметка", коментират близки до бившото семейство на Зуека и Нина.

Винаги, когато Зуека ходил да ги посещава в дома им, Нина и Девина го посрещали повече от радушно и правили всичко възможно, за да усети той изгубената топлина и домашен уют от недалечното си минало.

Затова и наскоро, когато Ана Вичева го подкачила с темата за брак, Зуека дори не усетил как веднага я отклонил и изстрелял на половинката си, че това са глупости, които не иска да повтаря.

"Разбираме Нина, но и Ани Вичева също има право. Тя все повече ревнува от бившата съпруга на Зуека - още повече сега, когато двамата оправиха отношенията си и Нина дори се държи добре с нея, любовницата на мъжа си. Ако скандалите им бяха продължили, може би Ани щеше да е далеч по-спокойна, отколкото сега. Чувства се несигурна и има защо", разказват приятелите на Зуека, който въпреки всичко, случващо се между двете му жени, бил баща за пример на децата си.