Слави Трифонов обяви жестока война на Мартина Огнянова, с която бе заедно повече от 4 години!

Нечувана и скандална е развръзката в отношенията на Слави Трифонов и дългогодишната му половинка Мартина Огнянова. Двамата не само се разделиха окончателно, но Дългия обяви явна война на балерината като я изхвърли унизително от шоуто си. Към момента Мартина Огнянова вече се води уволнена, а никой от колегите й не смее да я погледне, за да не разяри шефа си.

Истината е, че Слави Трифонов първоначално не е имал никакво намерение да гони Мартина Огнянова от "Шоуто на Слави", тъй като тя е една от най-добрите танцьорки в "Магаданс". Причината за решението му обаче е наглостта на Мартина и склонността й да продължи да му търси сметка и да го следи, въпреки че той категорично скъса с нея.

[caption id="attachment_327187" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов окончателно разкара Мартина не само от живота, но и от шоуто си[/caption]

"Слави Трифонов е Слави Трифонов - вземе ли решение, то е окончателно, но Мартина не го разбра. Не й стигаше, че той й показа вратата на апартамента си и настоя тя да се изнесе час по-скоро. Мартина не биваше да упорства и да настоява със Слави да се съберат отново. И не мислете, че му е плакала, напротив - тя системно му вдигаше скандали през последните седмици и се държеше така, сякаш той й дължи нещо, което е абсурдно", коментират служители от "Шоуто на Слави".

Известен с твърдия си и чепат характер, Слави Трифонов излязъл извън кожата си и показал на Мартина Огнянова къде й е мястото, а именно на улицата. Разбира се, той и за миг не си помислил, че с уменията си тя ще остане без работа, но не искал да работи с него и постоянно да му се мота пред погледа, пише вестник "Всеки ден".

Не на последно място причина за решението на Слави Трифонов е и жестоката ревност на Мартина Огнянова към водещата Лиляна Боянова, с която Дългия бе заподозрян в нова любовна афера. Мартина се държала изключително зле с новинарката и не пропускала да сипе обиди и клевети по неин адрес винаги, когато е възможно.

Това окончателно вбесило Слави Трифонов и той тотално забравил годините, които той и Мартина Огнянова са прекарали заедно. "Тази жена няма елементарно поведение и разум. Нещата можеше да приключат по далеч по-нормален начин, но тя прекали. Сама си е виновна", само махнал с ръка Слави Трифонов и окончателно приключил темата за Мартина Огнянова.