Доста време явно е търпял Тервел Пулев нападките на Андреа към брат му, но вече му дойде в повечко. Знаем, че от месеци чалгарката не спира да плюе по Кобрата и да го обвинява във всички земни и неземни грехове - като започнем от детето му от друга, което тя обяви публично и се свърши с това как й съсипал и живота, и кариерата...

Противно на нея, Кубрат Пулев е сдържан и приема истеричните й изблици за нещо нормално, защото я познава. Вместо него обаче, кипна малкият му брат, който размаза Андреа с истината за брат си. А тя е, че според Тервел, на Кубрат трябва медал да му дадат затова, че я е търпял толкова време.

"Ако бях аз, да съм й бил шута на петата година, че и това е много, а той стоя до нея цели 13. 13 години, през които чу и видя какво ли не, особено накрая, когато тя изпадаше в тотално неадекватни състояния и кризи. Лиготии, сцени на ревност, истерични припадъци, какво ли не видя от нея. А паралелно с това трябваше да й търпи изцепките и снимките като на магистрална труженичка в мрежите", гневи се Тервел Пулев.

Близки до него разкриха, че той четял с неудържим гняв всички публикации, които излизат по адрес на брат му от устата на Андреа и дори го съветвал да реагира. Карал го да излезе в медиите и да разкаже цялата своя истина, за да видим тогава кой кого... Но Кобрата и до момента се дърпал, защото смятал, че е безсмислено.