Шампионът по бокс Тервел Пулев изригна бесен и отвратен навръх Националния ни празник 3 март. Не за пръв път родните политици предизвикват у него позиви за гадене, но този път той не издържа.

"Срам ме е и ми се гади от политиците ни, които дори на тази свещена дата, вместо да замълчат, не спират да говорят глупости и да опитват да разединяват нацията, да настройват хората едни срещу други. Гади ми се от хора, които вътрешно са подлоги, слагат се на този и онзи, гледат накъде духа вятърът и такива ще си останат цял живот... България няма нужда от подобни недоразумения, има нужда от истински личности", заяви Тервел.

По-малкият брат на Кубрат Пулев допълни, че на първо място трябва да помним, че не сме нито американци, нито германци, нито англичани, не сме и руснаци, а сме българи.

"Ако знаехме точната дата, на която Хан Аспарух е дошъл тук и е основал държавата, вероятно тази дата щеше да е национален празник, но сега си имаме 3 март и на него трябва да се поклоним, да се смирим, да размислим и да се обединим, не да се ръфаме като кучета и да показваме злоба и простотия", категоричен е Тервел Пулев.

Потребителите в нета застанаха изцяло зад думите му и го подкрепиха на сто процента.

Източник: Crimesbg.com