Няма друг такъв феномен като Крисия Тодорова, треперят от телевизионния бранш!

Телевизии и продуценти са в буквален шок от малката Крисия Тодорова, която снощи направи нещо невиждано до момента. Детето-чудо от Разград направи на пух и прах рейтингите на конкурентните телевизии и наистина ги отвя по време на концерта "Крисия и приятели", който се излъчи от 20.00 до 22.00 часа вечерта по Би Ти Ви.

[caption id="attachment_309807" align="alignright" width="300"]Феноменът Крисия хвърли в ужас конкурентите на Би Ти Ви! Феноменът Крисия хвърли в ужас конкурентите на Би Ти Ви![/caption]

Мощта на малката Крисия вече е факт, тъй като тя безпощадно елиминирала и началото на култовия досега сериал "Под прикритие", чиито старт нарочно бе насрочен за по-късен час. Въпреки това обаче, всички зрители се оказа, че са гледали не него, а края на големия концерт на малката принцеса Крисия.

Видели рейтингите си в този отрязък от време, конкурентните на Би Ти Ви телевизии буквално онемели, а ръководството се хванало за главата. Защото подобно чудо като Крисия отдавна не са виждали на малкия екран. Чаровната принцеса изби всички рекорди по гледаемост и интерес от страна на зрителите, което е отлична инвестиция за Би Ти Ви, но на практика е в състояние да смаже останалите, които също се борят за жизненонеобходимия си рейтинг.

Какъв е шокът им обаче, когато се оказа, че цели 42% от българите са седели снощи, вторачени в Би Ти Ви, или на практика в Крисия, а рейтингът на концерта й е повече от 15 пункта?!

"Дали Слави Трифонов и екипа му осъзнава какво са направили?! Та те попаднаха на абсолютна, същинска и безценна златна мина. Това е Крисия Тодорова за тях - златна мина! Взеха си такова мощно оръжие, с което могат за кратко време да разпердушинат цялата си конкуренция. Стига да направят нещо още по-хитро и да измислят начин да вмъкнат Крисия в праймтайма. Това дете е феномен!", категорични са специалисти телевизионери.