Дали тегне проклятие над любовното шоу „Ергенът“, питат зрителите

Защото фактите красноречиво сочат, че има някаква негативна енергия над това предаване. И в трите сезона на риалити формата нито един от ергените не се задоми.

Победителката от първия сезон  на „Ергенът“ Виктория Капитонова продължава да е сама. Рускинята мина 30-така, но още няма никакво намерение да свие семейно гнездо, както и да създаде потомство.

По думите й тя иска първо да осигури на бъдещите си деца много стабилно материално наследство и едва тогава да стане майка.

„Извинявам се на бъдещите си деца, но искам първо да им уредя всичко в живота и едва тогава да ги родя“, не спира да тръби любителката на луксозен живот и на „Ролекс“.

При положение, че печели доста добре от инфлуенсърството си, по думите й. И че има мъж, който й дава да кара луксозни возила и да носи дизайнерски дрешки, но така и още не е показала.

Валерия Георгиева и вторият ерген-Евгени Генчев пробваха да бъдат семейство, но не стана. Те все още се показват и  споделят, че са заедно, но фактите разкриват друго.

Най-новото им оправдание е, че Вал не може да намери подходящата булчинска рокля. Истината е, че от „блестящата кариера“ на рошавия пианист няма и следа, а плевенчанката се грижи все така всеотдайно за бездомните животинки. А двамата продължават да поддържат заблудата,че за заедно, заради тлъсти рекламни договори.

Третият ерген пък Алек Младенов позорно избяга и остави двете финалистки Надежда Вишева и Магдалена Томова като „барани яйца“. Двете  й досега нямат сериозен мъж до себе си.

Източник: Хотнюз, Crimesbg.com