Теди Велинова се чуди как да изкара някой лев!Теди Велинова вероятно преживява

най-голямата мъка в живота си. Бившата моделка, която в продължение на 8 години живя като принцеса с парите на доктора милионер Ангел Енчев, отново ще трябва да работи. [caption id="attachment_437770" align="alignright" width="300"]Теди Велинова Теди Велинова опитва сама да си вади парите[/caption] До вестник „Уикенд” достигнаха слухове, че хубавицата мисли да се пробва като интериорен дизайнер.

Малко преди да се залюби с пластичния хирург, Теди Велинова беше започнала постепенно да се оттегля от моделската професия и да се преквалифицира в стилист.

Тя правеше фотосесии за родни списания и имаше договор с една от телевизиите, в която обличаше репортери и водещи. После обаче съдбата й се усмихна в лицето на доктор Енчев, а това рязко сложи край на всякакви кариерни амбиции от страна на бившата манекенка. Тя бързо усвои маниерите на старата английска аристокрация, отказвайки да върши каквото и да е, включително да отглежда и възпитава двете си деца – задължение, което бе прехвърлено на плещите на две гувернантки.

За сметка на това Теди усъвършенства умението да харчи пари за луксозни вещи. Според мълвата, само за 4 години, тя е похарчила над 200 000 лева за тоалети и още около 300 бона за бижута – общо половин милион. Факт е, че бившата моделка умееше да се отличава със стил.

Ето, че дойде време да вкара това умение в употреба и да го превърне в собствен капитал. Според слуховете, Теди Велинова обмисля да развива кариера като интериорен дизайнер. Тя смятала, че е достатъчно квалифицирана, за да дава съвети на богати хора как са харчат парите си така, че домовете им да изглеждат аристократично. Открай време манекенката е известна със своя интересен личен вкус. Той личеше дори в панелното жилище, което тя обитаваше, преди да се залюби със заможния д-р Енчев. С подръчни материали тя бе успяла да го докара до вид на дворец на арабска принцеса. След това обзаведе къщата на мъжа си като английски замък, а сега смятала да предлага услугите си и на други богаташи, които имат нужда от съвети за своите домове, офиси, яхти, хотели или заведения. Наскоро бившата манекенка даде сериозна заявка за намеренията си с обширно тв интервю, в което се впусна да дава съвети на зрителите как да украсят домовете си за Коледа. По същия начин, когато преди години стартираше кариера на стилист, тя не пестеше медийни изяви, за да съветва хората как да се обличат, пише Уикенд.

„Енчев й е спрял кранчето и е редуцирал парите, които й плаща. Сега тя се чуди се как да изкара някой лев”, злобно коментират бивши колежки на Теди. Хирургът всъщност отпускал щедра издръжка на бившата си жена, но държал основната част от нея да се харчи за двете му деца, които тя отглежда.

Велинова имала нужда от собствени пари, за които не дължи отчет на бившия си любим. Нямало друг начин да го постигне, освен като запретне ръкави и потърси поле за професионална изява. Поне, докато не оплете в мрежите си пореден богаташ. А какъв по-удобен начин да го срещне, ако не докато му дава „стилистични конкултации”? Всъщност именно отказът й да работи, съчетан с острите критики, които имала навик да отправя към Енчев, били основната причина за раздялата й с него. Както „Уикенд” писа, пластичния хирур не издържал на вечните забележки на жена си и един ден й показал вратата. Но и до днес Теди не спира да се надява, че той ще се върне. По Коледа тя му отправи пореден намек, че вратата й е винаги отворена за него. Моделката пусна в социалните мрежи умиляващи снимки от обща фотосесия, която е правила с хирурга преди няколко години. Това най-вероятно е било опит да пробуди носталгия в своята бивша половинка и да му направи намек, че няма нищо против отново да се съберат. Говори се, че малко преди да публикува снимките, тя е била при Ангел Енчев в Пловдив заедно с децата.