Теди Кацарова най-после е готова да има свое дете, но нещо не се получава! Певицата започва вече сериозно да се притеснява!

Жестока мъка тлее в душата на чаровната Теди Кацарова. След толкова любовни разочарования тя най-после намери мъжа, от когото иска да има дете. Двамата с Димитрис от месеци опитвали да направят своя рожба, но това така и не се получавало, научи екипът на Kliuki.bg. Самата Теди вече започва да се притеснява и дори е посетила лекар, който я е успокоил, че няма нищо тревожно и би трябвало да успее да зачене. Изследванията на мъжа й също били добри, но явно нещо липсва.

[caption id="attachment_331741" align="alignright" width="300" class=" "]Теди Кацарова толкова много иска бебе, но нещо все не се получава Теди Кацарова толкова много иска бебе, но нещо все не се получава[/caption]

"Години наред се лутах и търсех истинската си същност. След развода имах чувството, че е дошъл краят на щастието за мен. Срещнах обаче друг мъж, който ме кара да летя всеки ден. Толкова много искам да му родя бебе, не знам защо не се получава..." - споделя през сълзи своята мъка Теди Кацарова.

Майката на 35-годишната Теди - голямата естрадна звезда Силвия Кацарова, също много се надявала щерка й най-после да я дари с внуче. Тя вече си представяла как глези малкото човече и му прави всякакви вкусотийки за ядене. Все още голямата вест за бебе обаче не идва и това сериозно притеснява семейството.

Теди Кацарова се прочу като певица още в тийнейджърска възраст, но бракът й с финландеца Макс я отдалечи от полезрението на България в продължение на почти десетилетие. За този период Теди се наложи в чужбина като композитор. Тя е на мнение, че българските мъже не стават за сериозни връзки, защото не уважавали жените като цяло. Затова Кацарова винаги търси любовта зад граница и засега я намира сравнително лесно. Дано в най-скоро бъдеще да зарадва феновете си с едно малко бебче.