Теди Александрова вече е на 32 г., но продължава да стои сама и да няма никакви изгледи да стане съпруга и майка. Причината обаче не е в мъжете, а в нея.

Певицата е от ромски произход, макар упорито да го крие, незнайно защо. Тя била от семейство, което много държало да се омъжи именно за ром, за да продължи традицията.

Неслучайно Теди имаше много сериозна връзка с 10 години по-младия от нея Емрах Стораро, който е турски ром. Александрова беше луда по него и искаше да го направи баща на бъдещите си деца, но той й се насити и й би шута по брутален начин.

След него, вече почти 2 години, фолк дивата не може да намери истинската любов. Тя не си и позволявала да го направи, защото приятелският й кръг не бил от роми и нямало къде да си намери подходящ мъж.

В последно време певицата се е отдала на еротика, само и само някой подходящ за нея да я забележи. В последния си видеоклип към песента „365“ е полугола и се държи като истинска развратница.

Всъщност обаче Теди не била това, което изглежда. Тя мечтаела да си намери мъж, на когото да прислужва в домакинството, както е в повече ромски семейства.

Като цяло певицата се гордеела с произхода си, но решила да го скрие, когато започнала певческа кариера, защото била наясно, че все още у нас има много предубедени хора, които ще я намразят само заради това.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com