Казват, че отмъщението се сервирало студено и чалгарката Теди Александрова показа, че изповядва това правило. От скандалния крах на любовта си с Емрах Стораро, тя не беше се показвала с мъж - явно й отне доста време, за да се отърси от унижението и болката, на които я подложи братът на Фики.

Знаем, че Теди беше повече от луда по него, но той имитираше чувства, а накрая я обиждаше публично и за капак й счупи носа. Подобни неща не се забравят лесно и ето, че Александрова реши да си го върне като се хване с нов мъж, при това колега на бившия си.

Теди Александрова мъсти на Емрах в чуждо легло! (ето с кого го прави певицата, показаха се публично - ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Навръх рождения си ден чалгаджийката се показа в откровено горещи сцени с певеца Антонио, чието легло топли в момента. Двамата се натискаха и страстно се целуваха пред очите на всички в бара, където беше партито. А отделно от това Тедито се намляска и с дружката си Емануела. Както се казва - давай дружно, всички на калъп...

Теди Александрова мъсти на Емрах в чуждо легло! (ето с кого го прави певицата, показаха се публично - ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Близки до чепатия Емрах Стораро обаче разкриха, че на него му е през "чекмеджето" какви ги върши бившата му и как се излага.

"Той едва я издържаше още докато се водеха заедно, та камо ли сега. Две стотинки не дава за нея, само й се присмя. Пък тя нека си фантазира и да си вярва, че ще му накриви капата", коментират източниците.