Теди Александрова, която е по-известна с провалените си и скандални връзки, отколкото с някакви хитове (то май няма такива), се изказа за пореден път. Певицата, която премина през меко казано бурна връзка с Емрах Стораро, още не е забравила за него, въпреки че има нов мъж. Поне така твърди тя.

Странно е поведението на Теди, защото ако човек е наистина влюбен и щастлив, не се връща назад и не таи жлъч към бившите, даже им благодари, че са излезли от живота му... Докато Александрова не пропуска да накове брата на Фики Стораро, колкото пъти е възможно...

"Емрах е пародия на мъж, нашето беше пародия на връзка. Той не знае как да се държи с една жена, камо ли как да я обича. Трябва да си страшно глупава да се занимаваш с него и аз отдавна го осъзнах. Сега, с новия ми приятел, се чувствам обгрижена, обичана, закриляна", обяснява Теди.

Странно защо обаче, тя отказва да разкрие дори малко за новата си любов, поне нещичко... Което навя мнозина на мисълта, че още вехне по Емрах, иска да му върне за счупения навремето нос и да го накара да ревнува.

"Да внимава обаче с приказките, че да не си изпроси нови шамари", смеят се фенове. Както знаем, Александрова беше доста по-възрастна от сина на Тони Стораро и той реши, че няма бъдеще с нея.