Наум Шопов, който се прочу със сериала „Откраднат живот”, а сега води риалити шоуто „Ергенът”, а всъщност е завършил „Медицина”, е с майката на дъщеря си цели 10 години. Той и Теа са заедно от студентските си години, макар да се познават още от училище.

През всичките тези години двойката е имала периоди и на раздели, при това никак немалко. Те обаче са били за по няколко часа.

„Ние живеем заедно от самото начало на връзката си. В началото беше ту той при мен, ту аз при него. Постоянно сме заедно от 10 години. Разбира се, че е имало скандали. Когато го хващат бесовете, аз просто си взимам чантата и си тръгвам. След 4-5 часа обаче се чуваме и пак се връщам”, разкрива Теа Минкова.

Тя признава, че смяната на професията му не я е възприела много добре. Считала е, че ще живее с лекар, а изведнъж се оказва с актьор и водещ, когото всички красиви жени желаят.

Това, което ги събира, е много повече от онова, което ги разделя. Всъщност двамата изглеждат като сродни души, защото са запалени по едни и същи неща. Например и двамата водят здравословен начин на живот, консумират полезни храни и посещават ежедневно фитнеса.

Теа признава, че никога не е мислила за постоянна раздяла с Наум. Той твърди същото, макар и двамата още да са твърде млади и времето ще покаже дали ще останат завинаги заедно. В днешно време това се оказва почти невъзможно.

Източник: БЛИЦ