Двойката е сред стабилните в светските ни среди, двамата са щастливи заедно от доста години,обичат се, развиват се като млади хора и често прибягват и до силата на социалните мрежи.

Те са доста популярни като рекламни лица, имат влияние над младежите и са инфлуенсари с много последователи. Както знаем двамата са активни личности и имат и други странични занимания, освен всичките им официални изяви.

Лятото обаче тъй като имаха доста снимки от различни хубави кътчета за почивка, двойката събра както много лайкове, така и доста недоброжелатели или доста мнителни да речем. 

В доста интересно видео те първо бяха недоволни от условията и обслужването на едно от местат, където бяха се снимали. А скоро след това всичко беше изтрито и се публикува друг материал с доста ласкателни отзиви, а оттук се почнаха и спекулациите.

Мнозина изказаха съмнения, че може би двойката е получила безплатна почивка, за да остави положителна оценка за обслужването. След многото спекулации, Наум Шопов съвсем наскоро публично отрече да са се възползвали от своята популярност и да са почивали без пари, а сподели, че явно се цели опетняване на техните ангажименти и образа им сред обществеността.