Мария се е видяла в чудо. Певачката не знае на кой свят е, но май е далеч от осъзнаване, че сама си е нахендрила този кошмар на главата. Оказа се, че щерка й Марая, която е едва на 15 години, вече се хвали с гадже. При това по-голям от нея мускуляга, на когото обаче още крие лицето по снимки.

Личи си, че момчето е също тийнейджър, но определено й е батко, вероятно около 17, максимум 18 години. Точно възрастта, в която не спират да мислят за с*кс и общо взето нищо друго не ги вълнува. А и щом се хваща с щерката на Отварачката, явно не е отдаден на знанията и бъдещето си на висшист...

Близки до Мария разкриха, че певицата буквално изригнала като научила, че Марайчето вече се радва на плътски наслади и я заплашила, че ако й дойде бременна, ще я убие.

"Само да надуеш корема, ще те пребия! На 15 си, искаш да си провалиш живота ли?! Да го оставиш този веднага и да си намериш някое приятелче на твоите години. Като станеш пълнолетна, тогава ще правиш, каквото си искаш, сега ще ме слушаш", нареждала Мария, но... късно е, чадо!

Защото децата не слушат какво им се приказва, а гледат и повтарят поведение и то още от най-ранна възраст. А какво точно видя Марая от родителката си, освен поредица от разбити бракове, насилие и алчност за пари и богатство.

"Да я видим сега как ще се оправя с Марая оттук нататък", коментират източниците.