Десислава се изложи тотално

Ангелогласната изпълнителка пусна фото, което втрещи мнозина. На него слабата Десислава, от не се знае колко минали години, провокативно се е пуснала в ръцете на Азис.

Лошото е, че певицата не е това, което е на снимките. Публична тайна е, че след раждането на втория си син от боксьора Благой Найденов, поп фолк дивата не може и не може да свали натрупаните килца.

Наедрялата й снага била една от причините младия й мъж да й бие шута и да пристава в ръцете на доста по-младите се гаджета.

Другата причина за разлъката е голямата разлика, от 17 лета, в полза на Десислава, носят горещите слухове.

Фотото отприщи хейтърски негативизъм, насочен към поп фолк звездата.

„Не може да изглеждаш като тюлен, а да се пускаш супер слаба“,“ Посмали малко с фотошопа, че като те видим на живо, ще си хвърляме сол през рамо“, са само част от гадните коментари по адрес на певицата.

Хейтърите не подминаха и колегата й Азис. Заради прекалената му космена покривка те го сравниха с неандерталец. И го посъветваха малко да се подложи на обезкосмяване, за да не стряска последователите си.

Определено целта не е била толкова да покажат визия, която в момента не притежават, а да намекнат, че подготвят нова песен в дует, предполагат някои от феновете им.