Ден след загубата на Кубрат Пулев от Владимир Кличко се появи тази уникална снимка!

Кубрат Пулев беше, е и ще продължи да бъде шампион в очите на българите, въпреки че изгуби срещата за световната титла с Владимир Кличко в събота. Украинецът нокаутира Кобрата, но истината за победата му продължава да бъде доста спорна. Появиха се и твърдения, че Кличко е имал желязни шини в ръкавиците, с които нанесе фаталните удари на Кубрат Пулев.

Докато обаче всички продължават да обсъждат мача между двамата, а Кубрат Пулев се възстановява от травмите у дома, една негова снимка неочаквано предизвика фурор в интернет и трогна до сълзи любимата му Андреа. Не, въпросното фото не е от битката на Кубрат Пулев с Владимир Кличко, нито от романтичните му моменти с певицата.

[caption id="attachment_329728" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев изгуби мача, но получи признанието на българите и любимата си Андреа[/caption]

Кадърът е стар и отдавна забравен дори от Кубрат Пулев, защото там той е симпатично малко момченце в пети клас. Снимката е предоставена на общественото внимание от негов съученик, който обяснява, че дори и в онези години Кубрат Пулев е бил доста непослушен и палав ученик. За сметка на това обаче, той бил отговорен и сериозен що се отнася до истините и принципите в живота, а честността и справедливостта му се проявявали във всяка една негова постъпка.

Въпреки малката си възраст, Кубрат Пулев и тогава не е бил широко усмихнато дете, а по-скоро сдържано. "Лицето му беше като на зрял човек. Рядко се усмихваше, но въпреки това всички в класа му бяха приятели и го обичаха, защото защитаваше слабите и можеше да се разчита на него", спомнят си бивши съученици на Кубрат Пулев.

[caption id="attachment_329729" align="aligncenter" width="300"]Ето го и малкият сладур Кубрат в пети клас Ето го и малкият сладур Кубрат в пети клас[/caption]

От вече леко пожълтялата снимка на Кубрат Пулев и целия му клас, най-развълнувана останала Андреа, която веднага си я "прибрала" за спомен в профила си в социалната мрежа. Певицата изпаднала в умиление от вида на половинката си, облечен в типичния за онова време плетен пуловер и разчорлената му коса.

Припомняме, че загубата на Кубрат Пулев от Владимир Кличко не разочарова дори за миг русокосата фурия Андреа, която заяви пред всички, че Кобрата е нейният герой и шампион, и няма сила, която да промени мнението й за него като спортист и човек.