След старта на много от чаканите формати като Сървайвар, Капките, Ергенът, мнозина от зрителите меко казано се отказаха да ги гледат.

Дали защото предаванията са леко поизхабени всяка година едно и също, или защото сега сезоните наистина имат много странни водещи.

Започваме разбира се с Ваня Джаферович, колкото и хубави страни да има, воденето не е силата му, първо трудно му се разбира, не се разпознават много от думите, които казва. Продължаваме с Капките, където шегите между Димитър Рачков и Веско Маринов не са особено сполучливи, като цяло включването на Веселин Маринов никак не пасва на останалите в журито.

Минаваме през странното включване на звезди в кулинарното предаване на кухнята от Ада, там малко насила се поддържат уменията на знаменитостите, макар много от тях да не са изобщо за подобно предаване.

Няма да подминем и любовните скандали и смешни сцени предоставени ни от Ергенът, сезон 2, определено и там нещата никак не са обещаващи.

Изобщо в морето от многообразие, лесно може драгия зрител да се удави в скуката, макар и в Един за друг появата на нови водещи да е малко странна, защото те се развиват заедно и с Емо Чолаков, който още е основен водещ. Но все пак в това предаване засега има много забвни моментии и не лошо избрани двойки, но предстои да видим какво ще стане в следващите епизоди.