Светлана Гущерова прекали с интервенциите и застина като бетонирана

Милионерската съпруга не спира да се блъска с ботокс. Майката на три деца реши проблема с есенната умора, като си вкара порядъчна доза изкуствени добавки. За нея това било нормално начинание и така тя се пазела от капризите на този преходен сезон, оправда се пишман бизнесдамата.

„Светлана се бетонира трайно. Не може да се усмихва, лицето й е като маска. Вместо да троши парите на Християн, да отиде в някой театър и да си сложи маска, по-евтино ще й излезе“, съветват я зевзеци в нета.

Залитането на пенсионираната плеймейтка по хирургическите интервенции взимат заплашителни размери.

Светлето вече е  заприличала на ходеща мумия, но изглежда това състояние се харесва от нея  и от мъжа й. На всеки половин година младата майка си скулптурира лицето и си слага филъри. Вманиачената жена на бизнесмена иска да запази младостта си вечна, без да осъзнава, че тя все още е такава. Гущерова не се замисля на какво ще заприлича само след няколко години и тези хирургически намеси, на които се подлага толкова често, няма ли да имат обратен ефект. До такава степен, че нещата да станат необратими.

„Ама къде гледа Християн. Или му е по-удобно жена му да не изразява емоции, да е като застинал бетон. Какво удоволствие му доставя това, та това е гавра със здравето“, не спират да ги корят в мрежата.