Ивайло Мирчев е като нов за предизборния маратон

Напоследък депутатът от ДБ Ивайло Мирчев трудно може да бъде разпознат, при все, че е една от емблематичните фигури от дясното политическо пространство.

Тайната за отслабването на Ивайло Мирчев видя бял свят

Той успя да се избави от цели 20 килограма от теглото си. Изявеният предприемач и политик е отслабнал с модерния напоследък препарат за контрол на диабета „Ozempik“, разкриват хора от партийното му обкръжение.

Поради редицата опасности, които крие този препарат, терапията задължително трябва да протече под лекарско наблюдение. Продължителността й е три месеца като всяка седмица се поставя по една доза от препарата.

Цената на четири дози е 200 лева. На практика това идва да покаже, че отслабването с този препарат не е чак толкова скъпо дори за обикновен човек, камо ли за някой с възможностите на Ивайло Мирчев. За никого не е тайна, че той има самочувствието на заможен човек.

Депутатът споделил пред свои съратници, че заради наднорменото тегло се появили и проблеми с кръвната захар. Именно заради здравословните проблеми напоследък, Ивайло Мирчев се съгласил да премине към лечение с въпросния препарат. Още повече, че нямал никакви проблеми с него, а и резултатите са налице.

Това, което мнозина пренебрегват, Ивайло Мирчев взел под особено внимание, а именно фактът, че препаратът не бива да се смесва с алкохол.

Така покрай отслабването и опита му да се върне към здравословния начин на живот, Мирчев категорично забравил за алкохола.

Той е наясно, че в противен случай може да се появят сериозни сърдечни проблеми.

Вече отслабналият Ивайло Мирчев се е впуснал с пълна пара в предизборния маратон на „Демократична България“, предхождащ изборите на 2 октомври. Със сигурност той ще бъде водач на една от листите на градската десница.

Източник: Уикенд