Рени най-накрая се реши да вземе завинаги Борис

[caption id="attachment_302633" align="alignright" width="300"]Рени и Борис вече са законно семейство Рени и Борис вече са законно семейство[/caption]

Фолк дивата Рени шокира цяла България, омъжвайки се тайно за приятеля си Борис Пилософ. Любовта между двамата започна още преди 10 години, но едва сега те решиха да извършат най-голямата стъпка, а именно брака.

Рени е скрила за сватбата даже от най-близкия си човек. Майка и се оплака публично, че е научила от близки приятели на певицата и мъжа и. Родителите на младоженеца също били леко възмутени как така не са били поканени на голямото събитие.

Всъщност Рени е решила най-после да сключи брак със своя възлюбен по не най-романтичните причини. В момента цялото семейство пребивава в Израел и за да може да живее за постоянно там, то е трябвало двамата влюбени да сключат бракосъчетание.

С брак или без обаче, Рени и Борис си живеят много щастливо заедно и не ги интересуват странични фактори. Те имат две деца, а вече са и законно семейство. Честито!