Падна тайната за жената на Кубрат Пулев, дарила го с момиченце

Дълго време фенове на боксьора се питаха коя е тази мистериозна дама, завладяла сърцето на спортиста.След скандалната раздяла с поп фолк дивата Андреа, тя го дари с дъщеричка.Все още в плен на горчилката от публичността с фолкаджийката, Кобрата пази името й в пълна тайна. Но по всичко си личи, че в нейно лице той е открил голямата любов.

В края на миналата година Кубрат Пулев сподели в интервю пред Николаос Цитиридис, че има нова жена до себе си, от която има момиченце, което носи името Христина.

Още тогава големият състезател заяви, че няма да разкрие нито името, нито самоличността на своята любима. Но в нашата малка държава не може дълго да се запази тайната на подобна публична личност. В социалните мрежи фен на Кобрата, който се нарича Калоян Кичков, сподели впечатленията си от тайнствената жена на Кобрата.Той, меко казано е възхитен от нея, заради естествената й хубост, дори я нарича една от най-красивите българки.

„Видях жената на Кобрата. Истинска красавица е, може би една от най-красивите и натурални българки. Косата й е като коприна. Не е известна или аз поне не я разпознах като такава.

Поздравления, Кубрат, ти си открил истинско съкровище в свят като нашия, където много неща са изкуствени. Желая ви много семейно щастие“, написа в мрежата почитателя на боксьора.