Дълги години Ася Капчикова пазеше като очите си тайната кой е съпругът й. Мъжът до нея явно й бе забранил да го прави публична личност, но истината излезе на         яве.

Бащата на трите деца на Мис Плеймейт 2015 се казва Ивайло Христов и е с цели 20 години по-възрастен от нея. Макар да е прехвърлил 50-те, той се поддържал визуално и младеел, издават запознати.

Ася е на 32 г. и още откакто стана известна, за нея е ясно, че не е от най-интелигентните дами. Само парите на Иво я вълнуват, а той пък показва също ниска култура с татуси на тази възраст, все едно е някаква мутра.

Лошото е, че очевидно мъжът на бившата плоска миска явно обича да се прави на лош. Върху ръцете му са изобразени пентаграм със стрелка надолу и дяволското число 666.

Самият факт, че Ася си пада по такъв тип мъж, говори красноречиво за сивото вещество на плеймейтката. На всичкото отгоре е и доста възрастен, но пък я издържа напълно и явно това й стига.

В миналото Ивайло е въртял ресторант към един от хотелите на скандалното семейство Арабаджиеви. Така е забогатял и е разработил успешен бизнес след това.

Ася дълго време пазеше в тайна самоличността на мъжа до нея, но той най-после излезе на светло. За него се говори, че напълно командвал Капчикова и не й давал да взима никакви решения сама, целият й живот бил в ръцете му.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com