Слави Трифонов има един наистина непоносим човек в живота си, на когото никога няма да прости!

Слави Трифонов безспорно е най-успелият и утвърден във времето шоумен в България. Предаването му "Шоуто на Слави" счупи всички рекорди по продължителност и рейтинг през годините като остави зад себе си множество други проекти и жалки ТВ експерименти.

Славата и кариерата обаче при Слави Трифонов не вървят ръка за ръка с личното и семейно щастие, за жалост. Дългия е сам от години и дори дългата му връзка с балерината Мартина Огнянова не успя да му донесе мечтаното удовлетворение и смисъл в живота. Защото Мартина бе просто заместник. Заместник на единствената жена, след която Слави Трифонов като че ли сам се обрече на самота.

[caption id="attachment_339179" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов никога няма да забрави това, което му причини Ники Шванца[/caption]

Това разкриха след толкова време близки до шоумена и за първи път назоваха името на човека, преобърнал живота му в лошия смисъл. На когото Слави Трифонов никога няма да прости. И това е популярният Ники Шванца.

Да, именно Ники Шванца, известен като единственият явен любовник на вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева, е мъжът, вгорчил дните на Слави Трифонов. Защото въпросният отмъкна под носа на шоумена Магдалена Ангелова - красавицата, която единствена досега успя да накара Слави да се разплаче в ефир и публично да признае любовта си към нея.

"Слави и Маги бяха наистина близки, докато не се появи Ники Шванца и използва всичките си козове, за да ги раздели. И не, защото се влюби истински в Маги, напротив - просто искаше да се докаже като по-голям мъжкар и сваляч от Слави Трифонов. Вдигна си егото, нищо повече. Но съсипа завинаги живота на Дългия", разкриват източници, близки до шоумена.

И до ден днешен Слави Трифонов не искал не само да вижда, но и да чува името на Ники Шванца, макар че винаги е бил в приятелски отношения с Мая Илиева. Отдавна бил простил на Маги Ангелова за прегрешението, още повече, че тя вече е омъжена за друг и има дете. Но това, което му причини Шванца, Дългия никога няма да забрави и прости.