Петко и Яна Димитрови от години се славят из мрежата като перфектното семейство, съдбовната двойка и други подобни чудесии. А и как иначе, след като преди жена си, бизнесменът имаше сериозни връзки с Мария Игнатова и с Ели Гигова, но с нито една от тях не издържа толкова. При все, че Мария му роди и първородния син.

Всички се чудеха как така го е омаяла една танцьорка като Яна Акимова, нищо, че е хубава - хубави жени при Петко дал Господ... Е, чак сега лъсна "тайната" на любовта им, която, за жалост, се оказа твърде прозаична. Простичко е - в техния дом Петко нарежда, Янчето изпълнява. И си кротува.

Тайната на дългия брак на Петко и Яна се оказа проста: Той командва, тя изпълнява! (шокираха в "Черешката" - СНИМКИ)

До този извод стигнаха масово зрителите на "Черешката на тортата", където Димитрови бяха домакини снощи. По-точно беше Петко, но жена му свърши цялата работа - от готвенето до сервирането, а той само седеше като бей и се разпореждаше.

Яна сготви, подреди масата, а после стоеше диван чапраз пред гостите, за да им поднася, сервира и отсервира, докато мъжът й не си мръдна пръста да й помогне. Е, как да не ти е драго да живееш с такава жена...

"Янчеее, осъзнай се! Добре - обичаш го, готин е, пари има, дрешки ти купува, на почивки те води... Но на каква цена бе, жено?! Ти да не си му робиня или прислуга?! Я по-уверено и с повече самоуважение", коментират потребители в мрежата.