Александър Мамалев се ожени тайно

Никой не очакваше, че големият актьор Георги Мамалев ще ожени своя син тайно, но и това се случи. По настояване на Александър и неговата половинка, която му е съименичка, цяла България не узна кога двамата станаха законно семейство. Те обаче вече са такова, пише БЛИЦ, а новината за това дойде вчера, след като църковният брак и тържеството нямаше как да бъдат скрити от обществеността. Двойката обаче е минала през Гражданското преди около 10 дни.

[caption id="attachment_305048" align="alignright" width="300"]svatba Георги и Александър Мамалеви[/caption]

Александър Мамалев е 32-годишен. След завършване на средното си образование, баща му го прати да учи в САЩ, където в последствие работи няколко години. Неговата възлюбена пък е завършила висше образование в Европа. И двамата са се сърнали в България от патриотични подбуди, хвали се щастливият тактко Мамалев. В момента синът му е на пост в голяма софтуерна компания, а снаха му работи в банка.

Георги Мамалев има двама сина, като Александър е по-големият от тях. Актьорът загатна, че е направил голям подарък на сина си по случай сватбата, но не желае да дава повод за показност. Всъщност той много се радва, че децата са решили да не вдигат шум около своята венчавка и се надява да се обичат цял живот.

Честито на новото семейство от Kliuki.bg!