Боряна Баташова изхвърча от "Денсинг старс" още първата вечер от шоуто, но само затова, че е била пияна до козирката. По време на всички репетиции преди шоуто, тя побърквала партньора си по танци Калоян, а и журито, с това, че перманентно идва наквасена. Ако не беше алкохолът обаче, вдовицата на Андрей Баташов щеше и до финал да стигне, шушукат в медията.

Защо ли?! Определено не, заради танцувалните й умения, а заради креватните такива. Оказа се, че Баташова е любовница на баш шефа на Би Ти Ви - германеца Ралф Бартолайт. Двамата се запознали преди доста време на парти и Боряна го омаяла с енергията си и жаждата за купони. Самият Ралф бил голям купонджия, разказват запознати.

Преди Борянка, Бартолайт ходел с друга наша известна вдовица, но тя била по-кротка и не обичала шумните партита, затова й бил шута веднага, след като фиксирал Баташова. А и тя се постарала да я хареса - пуснала му още на минутата, както се казва, при това се постарала доста.

"Тая се ч*ка на полилея, хич не й дреме. Тя и с това омайва мъжете, защото всичко друго й липсва. Нито е умна, нито е дама, нито е голяма красавица, но много се старае в леглото", коментират близки до нея източници.

Тепърва ще видим колко ще продължи идилията й с медийния бос, разбира се...

Източник: Crimesbg.com