Фолкаджийката Татяна години наред се пробва да пробие на голямата музикална сцена и да извади хит, но нещата определено не й се получават.

 

Припомняме, че брюнетката изгря на музикалния подиум през 2002 г., но и до днес няма разпознаваема и запомняща се песен.

 

Татяна от „Сървайвър“ 20 години се опитва да стане звезда

Известността я застигна след влизането й в „Сървайвър“, където още на старта даде заявка, че ще е сред финалистите. Тя успя да спаси кожата благодарение на Благой Георгиев и коалицията, която направиха популярните лица в риалитито, макар основната й роля там да е да пере гащите на Джизъса.

 

Преди предаването никой не се интересуваше от мръсното бельо на бившия футболист, но към днешна дата то се е превърнало в една от най-обсъжданите теми. Първата, която се зарови в бельото му без свян бе актрисата Снежана Макавеева. Именно тя разкри по време на племенен съвет, че Татяна му пере гащите и по този начин засегна и двамата.

 

Конфликтът между двете избухна преди месец и не стихва и до ден днешен. Най-голямата опора на Татяна в риалитито, е Джизъса, на когото е и бивша любовница. Слуховете за интимната им близост се появиха още през 2018 г., когато футболистът се разведе с Есмер Омерова. Макар брюнетката да отрича връзката си с него, не крие симпатиите си към мачото.

Отново според мълвата, секс аферата им продължила няколко месеца, след което всичко приключило и двамата се разделили като приятели. След това футболистът се загаджи с Русата Златка.

 

Татяна твърди, че „Сървайвър“ е мисията на живота й. Чалгаджийката има един пораснал син – 23-годишният Атанас. Певицата се разведе с мъжа си преди 7 години и оттогава смени няколко заможни господа, част от които на преклонна възраст. Разводът със съпруга й дойде, след като го хвана в изневяра с 20-годишна девойка. 

 

Според мълвата след аферата си с Джизъса, Татяна се залюбила със заможния варненец Иван Гочев. След като връзката им се пазела в тайна повече от година, истината лъсна през 2020 г. Оказа се обаче, че тя далеч не е единствената в харема на богаташа, който по същото време имал отношения и с Мара Отварачката.

 

След като страда за раздялата си с Гочев, певачката се съвзе и се хвърли в обятията на мачото Добромир Добрев, който пък после се залюби с кака си Глория. Към днешна дата сърцето й е в очакване на нова любов.

Източник: Уикенд