Татяна Лолова болезнено слаба, любимата актриса се стопи!Неузнаваемо слаба е Татяна Лолова

, коментират нейни почитатели. Комедийната актриса се е свършила в рамките на най-тежката си година, в която загуби съпруга си и редица свои приятели. [caption id="attachment_437244" align="alignright" width="300"]Татяна Лолова Татяна Лолова отслабна и се състари от мъка по съпруга си[/caption] Театралната звезда е свалила повече от 20 килограма. Като трансформацията й си личи най-вече по лицето й. От характерните й винаги напудрени с руж бузи вече няма и следа. А килограмите Лолова загубила неусетно, покрай тревогите, които я застигнали. Припомняме, че на 26 декември – втория ден на Коледа, ще се навърши 1 година, откакто от този свят отлетя нейната голяма любов – Светослав Светославов – Славето. Съпругът на актрисата почина внезапно на 85-годишна възраст, а двамата бяха семейство в продължение на цели 56 години. До последно излизаха на разходки хванати за ръка, досущ като прясно влюбени ученици, а Лолова се грижеше за него и в последните му мигове живот.

Сега самата тя имала нужда от помощ, защото трудно се придвижвала с бастуна, особено заради поледиците и снеговете през зимния сезон. Въпреки това настоявала сама да пазарува продукти за хладилника. А за да й носи торбите с покупки, редовно се отзовавал някой от двамата й внуци.

Тя посещавала често хранителен хипермаркет в търговски център близо до дома си, но от време на време се отбивала и до магазините за дрехи, най-често привлечена от шапките по манекените от витрините, които са нейна запазена марка и модна слабост.

Въпреки че Лолова е сред родните артисти, които бяха възнаградени с пожизнена пенсия в размер на 700 лева, актрисата все пак пести всяко левче.

На празничната трапеза щяла да сложи всичко, което традицията повелява. Но тази Коледа щяла да е най-тежката от всичките й досега, защото за първи път нямало да е с любимия си съпруг.