Гущеров прецакал здраво бившата си половинка

Гущеров-баща направил така, че оставил благоверната си без пукната пара. Бившият червен депутат Добромир Гущеров не дал и стотинка от имотите си на екс съпругата си Анелия Цанова Гущерова. Тя била и продължавала да работи като хематолог и да не е получила и лев от милионите на съпруга си, вече бивш. Майката на Християн Гущеров е и низвергната от семейството си. Родителката на съпруга на Мара Отварачката не била поканена и на сватбата на първородния си син Християн, пише HotArena.

Анелия е по професия и призвание хематолог. Винаги, когато питали татенцето Гущеров защо съпругата му продължава да работа, след като той има милиони, бизнесмена лаконично отговарял, че е „омъжена за работата си”.

[caption id="attachment_335117" align="alignright" width="300"]Добромир Гущеров прецакал бившата си жена Добромир Гущеров прецакал бившата си жена[/caption]

Нормално е, след като двамата с Добромир Гущеров се разделят, Анелия да има част от несметно богатство и 50-годишната жена вече да е пенсионерка. Но тя продължава да работи същата професия и да не е получила нищичко от несметното богатство на мъжа си. Просто защото татенцето Гущеров впрегнал всичките си врзъки, за да остане тя с „пръст в устата”. Малко след развода през 2008 година бившата му съпруга закрива и двете си фирми и остава с жълти стотинки.

Преди да се разведе, Добромир Гущеров прави хитър ход. Той води благоверната си на околосветско пътешествие, за да й отклони вниманието от подялба на имотите им на бракоразводното дело. Въпреки че не спира да повтаря колко му било трудно да се събуди на другия ден, за да започне живота си отначало, разбра Kluiki.bg.

Така или иначе, но Анелия е прецакана, а новата му съпруга се облажава от солидното му имане. Добромир Гущеров продължава да твърди, че с красивата Диана Русанова се запознал три месеца след официалния си развод. Удобно, защото в противен случай богатството сега щеше да има друг собственик- бившата му съпруга Анелия.

По времето, когато татенцето Гущеров върти любов с хубавата бивша сервитьорка тя също има мъж. Официален. Родният град говорил, че тя си има любовник, но това не я спряло. Днес Диана има хотел, подарен й от Гущеров-баща, бижута за милиони, коли и още материални придобивки. А ограбената екс съпруга дори вече не е в полезрението на Гущеров-старши. .