Краят дойде! Благой Георгиев вече не е с Полина, предстои развод. Бракът им продължи едва няколко месеца, но младата булка не можа да прости флиртовете на мъжа й с Татяна в „Сървайвър”.

Благо се прави на обиден, защото според него с нищо не е провокирал подобно поведение от жена си. Най-бесен от всички обаче е неговият тъст Христо. Той се заканвал, че само да го види отново във Велинград, ще стане страшно.

„Аз й казвах още преди сватбата, че този мъж не може да бъде верен, но не искаше да ме чуе. Какво да правя, приех го като роден син, хранех го, гледах го почти година, а той как постъпи с моето дете. Ако го видя пак някъде из града, не отговрям, може да му избия изкуствените зъби”, споделил пред приятели таткото на Поли.

За разлика от него, майката на Поли Снежана още отначало приветствала тази връзка. Благо й се видял надежден, защото е много набожен и вярващ, а такъв човек не може да е лош, считала тя. Сега обаче горчиво съжалявала за грешката си.

Това е първата сериозна връзка на Благо, от която той излиза без дете. Преди това Христина му роди две, Есмер – едно и Златка Райкова – едно. Разводът му пък ще бъде под номер 2, тъй като преди Поли само с рускинята имаше сключен брак.

Източник: Crimesbg.com