Непоказваният досега запис се търгува на рекордната цена от 50 бона!

Таен, непоказван досега запис на Слави Трифонов се търгува на рекордната цена от 50 000 лева, гръмнаха столични таблоиди. Стойността му е толкова фрапантно висока не, защото Слави Трифонов е хванат на калъп с някоя известна жена. Макар че цената на записа се определя точно от другата персона в него, а именно Георги Илиев.

[caption id="attachment_308891" align="alignright" width="300"]Записът със Слави Трифонов и Георги Илиев се продава за рекордните 50 000 лева Записът със Слави Трифонов и Георги Илиев се продава за рекордните 50 000 лева[/caption]

Записът показва сватбата на покойния шеф на ВИС-2 с Мая Илиева, а Слави Трифонов е едновременно гост и изпълнител на тържеството. Оказа се, че Дългия е пял в чест на младоженците, а поканата дошла лично от Главния.

Записът от цялата сватба на Георги Илиев и Мая Илиева е трябвало да се пази като строго секретна тайна, затова на тържеството е присъствал само един оператор, който е заснел цялото събитие. Въпросният оператор е работил към националната телевизия БНТ и единствен е разполагал със записа. За което впоследствие си е навлякъл доста неприятности, разказват запознати по думите на съпругата му, научи Kliuki.bg.

Самият Слави Трифонов не е заинтересуван записът да вижда бял свят, защото още по онова време гръмна новината, че замисля да се включи в общ бизнес с Георги Илиев. Дали идеята им е била реализирана или всичко е приключило с разстрела на боса на ВИС-2, не е ясно на сто процента.

Но ако непоказваният запис излезе официално в публичното пространство, то спекулациите и клюките по адрес на отношенията между Слави Трифонов и Георги Илиев ще избухнат отново, макар и с поизтекла вече давност.