Филип Буков е буквално в шок

Родният секс символ е потресен от случките, които му се случиха в последните дни. Буквално черни облаци са надвиснали над екранния доктор Хаджихристев от медицинската сага „Откраднат живот“ още не може да се отърси от кошмарните случки.

Филип Буков изповяда конфузните ситуации в нашумялата социална мрежа Тик-ток.

В нея чаровникът се оплака, че полицаи го глобили заради това, че не се виждал регистрационния номер на мотора му. Затова той показа как усилено го търка, чисти и лъска.

„Да живее родната полиция! Глобиха ме заради мотора ми, по-скоро то е скутерче. Нито съм пил толкова много, че дрегерът да показва към три промила, нито съм пил „Нурофен“, нито пък имам паник атаки.

Абсолютно съвестен водач съм  и спазвам правилата. Да, ама ме глобиха, че не се виждали номерата на моторчето ми.“, ожали се симпатягата.

След което бързо-бързо пусна ново видео. На него актьорът показа как намерил колата си, цялата омазана със счупени яйца. После благодари на тези, които му приготвили „омлета“, но съжалявал, че не бил във возилото си, за да опита от вкусотията.

Феновете обаче веднага предположиха, че гаврата е сторена от злобни комшии или от ревниви съпрузи, които завиждат на чара и магнетизма на Филип Буков.

Източник: Crimesbg.com