Тежки облаци са надвиснали над Ивайло Цветков-Нойзи

Интелектуалецът отнесе пет стотака гроба заради неуважение към съда. Мъжът на водещата Мария Игнатова, с която са в развод, не се яви на дело в съда, където решаваха дали да му отнемат колата.

Същата парична глоба получи и адвоката му, понеже и той игнорира явяването си пред Темида, като не даде основателна причина за отсъствието си.

В края на миналата година журналистът бе спрян за рутинна проверка на ул. „Околовръстно шосе“ и ул. „Черни връх“ от униформените.

Ченгетата му направиха тест, който показва концентрация на алкохол 2,12 промила, а колата още тогава му е отнета.По-късно той е пуснат под парична гаранция от 15 000 лева.

Нойзи призна вина пред съда, заради което получи 10 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок. Книжката му бе отнета за 14 месеца.

Тъй като не се яви на заседанието на съда, следващият път той ще бъде доведен под конвой от охранители на съдебната власт. Нойзи ще бъде изведен от дома си, за да присъства за следващото заседание на съда, предвидено за 6 юни.

Ивайло Цветков е поредният известен човек, който се сблъсква със закона. Преди него бяха шеф Андре Токев, певицата Белослава  и Калина Сакскобурготска.

В разстояние на няколко месеца бяха спипани пияни и дрогирани чалгарките Диона, Дебора и Катрин Йорданова.

Източник: Crimesbg.com