Да, честно казано, такава сватба не сме виждали, освен, може би, в някой стар приказен филм... Дарина Павлова омъжи най-накрая дъщеря си Паола. Казваме "най-накрая", защото младоженците не само се обичат отдавна, но вече имат и своя син, който е на две годинки и се радваше искрено на щастието на мама и тате.

Щерката на Илия Павлов се врече във вярност на любимия си Ханс Хавиер в луксозна вила в Италия като преди това премина ритуалът в една от най-големите катедрали в Рим.

Красота, стил, изящество и да - много пара - това обрисува пищната и луксозна церемония, на която бяха най-близките хора на младоженците и техните семейства. Както знаем, Марта Вачкова е сред най-добрите приятелки на Дарина Павлова и това се потвърди, защото тя отново бе сред поканените, заедно с дъщеря си Рада.

Младоженците се целуваха под прелестта на огнен дъжд, който превърна всичко в шеметна приказка, а гостите чуха и видяха типичните български народни песни и танци - Мадам Мулти се постара да внесе от нашенската душевност на празника.

Честито на младоженците и нека любовта им да бъде винаги жива!

Източник: Crimesbg.com