Той бе първият, който се реши да става известен като си намери жена в "Ергенът". Е, жена не си намери, нито гадже дори, но и със славата започна да му куца. Виктор Стоянов е почти отчаян, че не успя да си намери трайна работа в Би Ти Ви, след като опита в две предавания с импровизирани рубрики. Уви, не се получи.

Той обаче е напористо човече и жадува да се показва "по телевизора", затова започна настъпление към "вражеския фронт". Стоянов, който вече няма никакви договорни отношения с Би Ти Ви, се тътрузи към конкуренцията. А целта му е Гала. Или по-точно предаването й.

Миналата седмица той досажда на зрителите цели два пъти, а застаряващата водеща се скъса да го гледа с умиление и да разправя колко е мил, хубав и галантен. В медията вече се носят слухове, че именно Виктор ще е сред новите панелисти в "На кафе" есента, но това не се понравило на най-важния човек за Гала - нейният Стефчо.

Стефан Николов, който е доста по-млад от водещата, но знае слабостта й към "агнешкото", озверял срещу Виктор. Стефан помни, че Стоянов е не само амбициозен, но и потентен, което било реална заплаха за отношенията му с Гала.

"Да не си луда да взимаш този клоун на работа?! На хората им писна от мутрата му, от тоалетната ще излезе още малко", насосвал Николов.