Неслучайно им се казва "естетични" корекции и корекции за "разкрасяване", макар все по-често да се превръщат в пародия или гротеска. Но, разбира се, какъв ще е крайният резултат, зависи не само от добрия специалист, но и от клиента, който си плаща.

Масово вече наблюдаваме женски лица като клонинги и не само - наподобяващи чучела. Малко са дамите, които са успели да превърнат дефекта си в ефект наистина и една от тях е Анелия. Другата е Есил Дюран, но сега ще говорим за Ани.

Така се прави - да знаеш как да те "пипнат": Припомнете си как изглеждаше Анелия в началото! (СНИМКИ)

Потребители направиха група, в която показват как са се развили чалга дивите от началото на кариерата им, до днес и при повечето от тях е видно от самолет, че са променени до крайна степен, че и направо обезобразени. Не това е положението с Анелия, която най-много е запазила естествения си чар и черти.

Така се прави - да знаеш как да те "пипнат": Припомнете си как изглеждаше Анелия в началото! (СНИМКИ) - Снимка 2

Да, когато бе на 20 години и Коко Динев кихаше луди пари, за да я направи звезда, тя беше с черна коса, която определено й отива. Дори фенове я съветват да зареже русото и да се върне към брюнетската си визия. Дано го направи!

Така се прави - да знаеш как да те "пипнат": Припомнете си как изглеждаше Анелия в началото! (СНИМКИ) - Снимка 3

Колкото до лицето, там Анелия просто е смалила малко носа си, но формата му е същата, а не безумна като при Камелия. Увеличила си е и устните. Толкова. Затова и резултатът е наистина естествен и да - определено е добър.

Източник: Хотнюз.бг